Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4310 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
zobaczymy kiedy bankrut usrael zaatakuje Iran
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
jasta102 napisał:
Królestwo Norwegii w trybie
na wczoraj
musi skopiować zasady panujące w czołowej demokracji świata USA
1- ktoś, kto dostaje prawo pobytu, zieloną kartę, przez rok jest pozbawiony jakiejkolwiek pomocy, nawet zasiłku dla bezrobotnych. skoro przyjechał do pracy, to ma z pracy się utrzymać i to jego problem, a nie państwa
2- żadnych zasiłków na osoby poza granicami, bachory, czy żony w Pomrocznej
3- kara śmierci
cfaniak bo dziecko dorosłe ale do 18tego roku sam doiłeś barnetrygd

dawali, to brałem
ale przynajmniej mam poczucie, że było to niesprawiedliwe i jak pasożyt ssałem z norweskiego państwa opiekuńczego
a wam się wydaje, że to wam jak psu buda się należy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
sumienia nie masz powinnes oddac
moze postawia nowy meczet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Dają to biore, nie beda dawać to płakał nie bede z powodu 970nok/mc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to jakas ogolnoswiatowa akcja islamistow
wyborcza.pl/1,75477,15226391.html

Tysiące imigrantów protestują w Izraelu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Az trudno to napisac ale w tym przypadku jasta mowi calkiem sensownie tylko ze punkt 2 powinien wygladac tak: Nikt (niewazne czy w Norwegii czy w Chinach) niedostaje zadnych zasilkow czy jakichkolwiek swiadczen z tej okazji ze ma zone i "korzysta" ani tej okazji ze ma dzieci ktore beda kosztowaly panstwo w postaci kosztu edukacji a nie ma zadnej pewnosci ze w przyszlosci beda sie nadawac do pracy i placic podatki. Zupelnie bez sensu aby ludzie bez rodzin mieli doplacac do tych ktorzy rodzine posiadaja.

Najmocniej takie doplacanie popieraja sekciarze z KrF. Ale gdy ich zapytac czy kazdemu nalezy sie rodzina to mowia ze tak. Ale gdy ich wtedy zapytac w jaki sposob maja zamiar sprawic aby "alle skal få" niczym w wystepie komika (czyli wszyscy dostali) to nagle milkna.... Jesli debata jest mniej formalna mozna sekciarza rowniez zadac pytanie: Czy byc moze maja zamiar wprowadzic prawo ze kto w odpowiednim wieku nie ma rodziny to ma prawo sobie jakas wolna "zlapac w worek" niczym w kamieniu lupanym Wtedy zazwyczaj sekciarz z KrF robi sie caly czerwony do tego ze ciagle nic nie mowi albo zaczyna cos tam dukac

Co do kary smierci to 100 % tak a punkt 1. powinien wygladac tak: Jesli istnieja jakiekolwiek swiadczenia to prawo do nich ma sie do maksymalnie totalnej sumy wplaconego podatku.

A i jeszcze pytanie do jasty skoro taka ciekawostke prezentujecie a jasta nieprotestuje tylko potwierdza posiadanie dzieci. Czyzby bezpanstwowiec nienawidzacy Polski jednak mial kiedys polska zone? Czy moze zdazyl znalezc giermanke i wychodowac dzieci ponad 18 letnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Imperator1988 napisał:

A i jeszcze pytanie do jasty skoro taka ciekawostke prezentujecie a jasta nieprotestuje tylko potwierdza posiadanie dzieci. Czyzby bezpanstwowiec nienawidzacy Polski jednak mial kiedys polska zone? Czy moze zdazyl znalezc giermanke i wychodowac dzieci ponad 18 letnie?

napisałem ci obleśny żydzie jak jest w USA
ponieważ jesteś na MN od niedawna, to możesz nie wiedzieć, że moje dzieci jako urodzone w New York są zgodnie z obowiązującym tam prawem ziemi
osobami narodowości amerykańskiej
narodowości a nie obywatelami jak to się większości debili wydaje
różnica pomiędzy osobą narodowości amerykańskiej jest taka, że
obywatel może stracić obywatelstwo, i nie może zostać prezydentem uesej
ani ambasadorem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Alez oblesny komunisto bezpanstwowcu nie pytalem jakiej narodowosci sa dzieci lecz jakiej narodowosci sobie zone/matke dzieci znalazles i czy czasem jakiegos zwiazku nie miala z Polska ktorej tak bardzo nienawidzisz. No chyba ze udalo ci sie znalezc amerykanke pochodzenia niepolskiego (bo to ze byla rdzenna indianka to raczej watpliwe). A pozatym czemuz to jasto opusciles USA czyzby bylo zbyt kapitalistyczne i za malo zasilkow?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Imperator1988 napisał:
A pozatym czemuz to jasto opusciles USA czyzby bylo zbyt kapitalistyczne i za malo zasilkow?
no właśnie
za duży wyścig szczurów
z drugiej strony możliwość kupna za gotówkę domu w Pomrocznej w Krakowie
no i należałem do tej grupy durni, co podobnie jak ja zjechali bo
uwierzyli, że w Polszy będzie lepiej i da się w końcu żyć
kilkuset durni tak po 2000 roku zrobiło podobnie do mnie
szybko przyszło opamiętanie, ale wolałem lżejszego chleba gdzieś bliżej poszukać, niż za oceanem
a żona Polka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
No widzisz tak bardzo Polski i wszystkiego co Polskie nienawidzisz a zone jednak polke sobie znalazles wiec jednak nie wszystko takie zle? Czy moze zle sie stalo bo doszlo do rozwodu i w skarpetkach z Polski wyjezdzales, czy tez nadal masz Polska zone tylko sie niechwalisz?

A co do wyscigu szczurow to sam widzisz jednak ciagnie cie do komunizmu/socjalizmu dobrze jak panstwo zadba "i czy sie stoi czy sie lezy to pensja/zasilek sie nalezy z kieszeni pracujacych lepiej".

A czemuz to w "Polszy" niedalo sie zyc czyzbys byl z tych ktorzy mysleli ze za 100 000 USD to kupia mieszkanie, samochod i jeszcze firme wielka zaloza? Bo przeciez jeslibys mial dosc pieniedzy to napewno zyc by sie dalo wspaniale duzo lepiej niz w Norwegii bez akcyz itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok